luk

Krise er

 

Krise er

 

En oplevelse af sorg og krise kan være grundet forskellige begivenheder i dit liv. Du kan få krisehjælp og støtte til at komme igennem en svær tid, hvis du fx:

 

  • Har været udsat for en ulykke eller voldtægt

  • Har mistet en forældre eller søskende efter alvorlig sygdom, ulykke eller selvmord

  • Lever med alvorligt syge forældre eller søskende

  • Har oplevet, at en klassekammerat er død

 

Sorg og det at være i en krise er ikke én følelse. Det rummer mange forskellige stærke følelser, som vælter sammen. Det kan være bundløs fortvivlelse eller angst og bekymring. Det kan være vrede og skyldfølelse over noget, man har gjort eller ikke gjort. Det kan være det hele blandet sammen. I en sådan situation kan det være svært at håndtere de stærke følelser og finde ud af, hvad man skal gøre af sig selv og sine tanker.

 

At miste en, man holder af i en ung alder, kan gøre, at ens prioriteringer og syn på livet forandres. De ting, der før var meningsfulde, er det måske ikke længere. Din opfattelse af dig selv, hvem du er, kan have forandret sig. Ingenting er som før. At have været udsat for en ulykke, et overfald eller andre voldsomme begivenheder kan på samme måde rykke ved et grundlæggende fundament.

 

Hvis du er i krise eller sorg, så er det vigtigt, at du ikke er alene med dine tanker. Der er flere muligheder for, at du kan få hjælp. Se dine muligheder, hvis du er ung på Djursland her på siden under kontakt.

 

Du kan også se film, chatte og læse om det at være ung og have mistet på siden Børn Unge & Sorg.

Kontakt administrator

Navn:  
Mail:  
Emne:  
Besked: