luk

Jeg har ikke råd til psykologen

 

Jeg har ikke råd

 

Du kan ofte få tilskud til psykologbehandling med en henvisning fra din læge. Tilskuddet dækker 60% af din psykologs honorar, og du kan højst få tilskud til 12 konsultationer. Læs mere om, hvornår du er berrettiget til tilskuddet på borger.dk. Når du skal vælge en psykolog, skal du dog være opmærksom på, at det kun er hos nogle psykologer, at du kan få tilskud med en henvisning. På psykologeridanmark.dk kan du søge på de psykologer, hvor du kan få tilskud. 

 

Hvis du du ikke råd til at betale for en psykolog, selvom du får tilskud, så har du mulighed for at søge hjælp andre steder. På nogle skoler, kan du få samtaler med en psykolog eller en vejleder. Spørg en lærer eller en vejleder, om din skole tilbyder samtaler. Du kan også finde gratis muligheder for både individuelle samtaler og gruppetilbud i din kommune. Fx udbyder både Norddjurs og Syddjurs Kommune kurset "Lær at tackle angst og depression". Se kontaktoplysninger og find links til beskrivelser af dette tilbud i din kommune under fanen "kontakt" til højre her på siden.

 

Du kan også finde alternativer til psykologbehandling hos forskellige interesseorganisationer. Brug sundung.dk til at kigge rundt efter et tilbud, der passer netop til dig og dine behov. Fx tilbyder Gallos Kriserådgivning i Aarhus gratis samtaleterapi. 

Kontakt administrator

Navn:  
Mail:  
Emne:  
Besked: